Author Topic: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!  (Read 4628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3824
[SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« on: March 16, 2006, 02:58:00 AM »
NEO MVS to SNK convertor case is ready!
now start to design the packing.

In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline Jamieeeeeee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 40
  • NDSL,NDS,PSP,PS2,GC,N64,PS,GBA,GBC,GB,GBASP
Re: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« Reply #1 on: March 16, 2006, 03:25:46 PM »
Where can we buy this masterpiece from?

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3824
Re: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« Reply #2 on: March 16, 2006, 04:05:12 PM »
can preorder from www.ic2005.com
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline Thallium

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • Supermagicom Oldskool Devices
Re: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« Reply #3 on: March 17, 2006, 06:27:38 AM »
$299.99 your having a bubble?

Offline TMOSteel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« Reply #4 on: April 01, 2006, 01:23:25 AM »
RE: super SNK AC adaptor


Which Neo Geo adapters will NOT be able to power your converter, and which ones will? 

Not all of the adapters are only "700MA" and it's not really clear if you are saying none of the Neo Geo adapters will be able power your converter. 

I would think if that was the case then you would package them together.

Can you please clarify?  Thanks.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3824
Re: [SNK] NEO MVS to SNK convertor case is ready!
« Reply #5 on: April 01, 2006, 12:19:31 PM »
700MA AC adapter can't boot the SNK MVS cart,only show the white screen in my AES.

It's works great (continue run 2 days)  after i use the super AC adapter.
i don't have the original SNK AC adapter more than 700MA,so i can't make sure how much current is enough.
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......