Author Topic: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]  (Read 15967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3826
R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« on: March 18, 2008, 01:41:08 PM »
R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]

history:
* Support rumble pack
* TF accessing speed up
* Support more roms

ToDo:
# Multi-language support
# Enable TF turbo speed option

download :
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #1 on: March 18, 2008, 08:05:03 PM »
I (still) <3 updates.

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline ps2aich

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #2 on: March 18, 2008, 09:20:03 PM »
Is this update suitable for the first January batch of R6 Gold 2008??

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #3 on: March 19, 2008, 05:58:49 AM »
ROM Tests (I dump my own games, so they're untampered with):
  • Metroid Prime Hunters: First Hunt (the demo) | Fail | Wouldn't load. Which is weird, becuase it used to work.
  • Animal Crossing: Wid World | Fail. | It starts, but hangs past the Nintendoâ„¢ logo.
  • Advance Wars: Days of Ruin | Unknown | My dinky 64MB card from my KRZR couldn't fit it. When my USB reader comes, I'll put it on my 4GB microSHC and test it.
  • Asphalt Urban GT | Fail | Wouldn't move past two white screens.
  • Advance Wars: Dual Strike | Fail | Another one that used to work.
  • WarioWare: Touched! | FaiL | Another one that used to work. What happened?
  • Madden 2005 | Fail | Two white screens.
  • LEGO Star Wars II: The Original Trilogy | Fail | Didn't work before, still doesn't load.
  • Super Mario 64 DS | Pass | Woohoo!
I must have missed some news about having to patch them or something, because I'm shooting 1 for 8 (+1 untested) here.
« Last Edit: March 21, 2008, 10:47:28 AM by sturm105 »

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline rogerpoco

  • Eight-Legged Gamer/The DECO Kid
  • Neo MOD
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 731
  • BurgerTime-7,837,750 Official MAME World Record
    • My Twitch Channel-Usually Offline or BurgerTime
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #4 on: March 19, 2008, 08:36:41 AM »
Sturm-Did you burn the bootstrap?
I'm getting pretty good results so far,especially with older games.
I'll try to post a list of the more common stuff I've checked later today,mebbe I'll check some you mentioned...

 :)

BTW,Dr.Neo-VERY GOOD!!
Many more games seem to boot.
'Cept Space Invaders :(

 :-* :-* :-*
You should always be yourself.
Unless you can be Billy Mitchell.
Then you should be Billy Mitchell.
https://www.twitch.tv/rogerpoco48

Offline gw42006

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #5 on: March 19, 2008, 08:57:26 AM »
I am sorry in bad English.

I did the work test of the Japanese title.

Some titles cannot distinguish save capacity.
Therefore save backup is not possible.
Example) Mario party DS.

SuperMario64DS(J) : Work Perfectly. Save Backup OK.
Pokemon Diamond(J) :
          Some delays occur at the time of map scroll. Save Backup OK.
MarioPartyDS(J) : Works Perfectly. Save Backup Fail.

Animal Crossing(J) :
With a title screen, music and a screen do not work by the same timing. When music is over, a screen works. Freeze random in that music.
R6 try to read music data and screen data to be shaken, but R6 fail and seem to cause freeze.

A screen works after the music end and can go to a game if things go well.
A delay is given if I go to the inside, but the movement does not have any problem.

The save is unconfirmed.
« Last Edit: March 19, 2008, 09:00:56 AM by gw42006 »

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3826
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #6 on: March 19, 2008, 02:14:16 PM »
yes,we need the test report, so we can know which game we need try to fix in next menu.
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #7 on: March 19, 2008, 08:18:46 PM »
I did not burn the bootstrap that came in this thread's download, because it has the same version umber as the one fro 3/1/08. I'll burn it anyway and try again.

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline ps2aich

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #8 on: March 19, 2008, 08:46:14 PM »
Is this update suitable for the first January batch of R6 Gold 2008??

I just installed in on my first batch January R6 Gold 2008:
According to the speed tester, TF access has become slower
than in the beta 2.09  from 16.th January.
So I cannot confirm the 'TF accessing speed up' for my R6.

Thats a little dissappointing: How is the procedure to exchange
my R6 by a newer one with ic2005?

Offline beeb101

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #9 on: March 22, 2008, 11:04:11 PM »
hi i got an mk5 card and i was wondering will this download work on it because nds-roms.com have sed that ffcc works with the new updates

Offline sven

  • Neo MOD
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1394
    • the one starting with: "www." you'll find the rest.
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #10 on: March 23, 2008, 12:11:07 AM »
this won't work on your mk5. but their are patches out to patch your back-up so it works on the mk5 to :)
O hai

Offline MagicCardHunter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #11 on: March 23, 2008, 08:05:49 PM »
the rom 2046 cannot run... ::sm-03:: with 3.0.0315

Offline Telly

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: R6 motion menu v3.0.0315 for R6 Silver and Gold [2008-3-18]
« Reply #12 on: April 30, 2008, 05:32:44 AM »
Thanx Dr.Neo....but tell me how??? How???
My DS don't recordnize the R6-Gold key...i mean, i can put everything on the TF but first of all i must make my key alive....and that is still the question...how can i realize that?

Can you please explane me how to do...?

Many, many thanx in advance...

Telly