Author Topic: NEO SMS4 in stock now!  (Read 47090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3826
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #15 on: January 15, 2011, 07:38:18 PM »
please test the new v1.10 , this eeprom issue should be solved  ~sm-75.gif~.gif
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline TETU

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #16 on: January 16, 2011, 05:01:49 PM »
please test the new v1.10 , this eeprom issue should be solved  ~sm-75.gif~.gif
Hello,Dr.neo.

I tested V1.10.
To our regret, it was all 0x00 in the Pokemon black/Seoul silver that I owned as well as V1.09.

Offline ownace

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #17 on: February 24, 2011, 04:39:20 PM »

Offline KazoWAR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #18 on: March 17, 2011, 09:40:49 AM »
Will this dump the DSi data of DSi enhanced games to work on the CycloDS iEvolution?

Offline bond697

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #19 on: April 09, 2011, 01:06:17 AM »
Will this dump the DSi data of DSi enhanced games to work on the CycloDS iEvolution?

no it doesn't, kazo.  if only..

Offline KazoWAR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #20 on: April 09, 2011, 02:27:04 PM »
no it doesn't, kazo.  if only..

:(

Maybe a software update can enable it.

Offline MPhil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #21 on: November 19, 2011, 10:36:27 PM »
Got mine today but it doesn't work.  Nothing happened when I first plugged it in, although some time later the red light came on.  When I open the programme (NEO2 pro) it says "no slimloader USB found".  The device is listed an an unkown device on the USB list.
Please help!
Thanks
MPhil

Offline Conle

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2202
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #22 on: November 19, 2011, 11:22:23 PM »
Got mine today but it doesn't work.  Nothing happened when I first plugged it in, although some time later the red light came on.  When I open the programme (NEO2 pro) it says "no slimloader USB found".  The device is listed an an unkown device on the USB list.
Please help!
Thanks
MPhil

If you're running x64 OS try to install the 64bit driver manually from the application's directory.

Offline MPhil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #23 on: November 20, 2011, 02:05:49 AM »
Thanks for the reply.
I'm running Vista 32-bit.
Tried updating the driver but it just says its up to date.

Offline mic_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 632
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #24 on: November 20, 2011, 02:22:07 PM »
I think the program you should use is this one: http://www.neoflash.com/forum/index.php/topic,7152.0.html

At least if the product you have is one of those "Super Memory Sticks" for the DS/DSi/3DS. I don't have one of those so I can't say for sure.

Offline MPhil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #25 on: November 20, 2011, 11:02:32 PM »
I think the program you should use is this one: http://www.neoflash.com/forum/index.php/topic,7152.0.html

At least if the product you have is one of those "Super Memory Sticks" for the DS/DSi/3DS. I don't have one of those so I can't say for sure.

Thanks but have tried that too.
Think I'll be sending this back tomorrow :-(

Offline VivianGu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #26 on: February 26, 2014, 06:12:22 AM »
I just received my Neo SMS4 from http://www.digitopz.com/neo-sms4-game-backup-master-for-3dsndsndsi-p-1132.html . really excited to get it !  :)

Offline albertocastillo2001

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • NEO newbie
Re: NEO SMS4 in stock now!
« Reply #27 on: October 01, 2015, 05:58:46 AM »
Hello

Does this, or any of your products backup Nintendo 3DS ROMs?. I am not talking about the saves. I am talking about full ROM data and headers so they can be played on a device such as Sky3DS?

Thanks