Author Topic: neo 2in1 without 4gb limit line  (Read 22282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
neo 2in1 without 4gb limit line
« on: April 13, 2008, 08:52:03 AM »
i recently bought 10 neo 2in1 converters to use on mine and my friends psp and i also purchased 10 32gb compactflash cards, when i pulled apart the neo2in1 i found that there is no 4gb limit line to cut, so i assumed the 32gb would work but as soon as i put it in the psp sees it only as 4gb. Please Help!!! i have attached an image of the neo 2in1 below.

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #1 on: April 13, 2008, 10:31:07 AM »
I don't have any help to give, but why the heck would you buy 10? Like, seriously! That's 8 more than you need! that's a freaking FORTUNE!

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #2 on: April 13, 2008, 10:34:43 AM »
you get a wholesale discount if you buy 10 neo 2in1 from ic2005.com which works out to cost cheaper than buying three so me and some friends all put in some money and bought it

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #3 on: April 13, 2008, 10:38:25 AM »
Even though you have to pay for shipping?



I'll take one off your hands, if you want…
Just kidding.
But seriously, call me up.

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #4 on: April 14, 2008, 04:33:33 AM »
whoever can suply me with the answer first will receive a free neo 2in1, i have a few to spare so why not. But im still hoping Dr.neo will be able to help me out first.

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #5 on: April 14, 2008, 05:55:47 AM »
What PSP firmware are you using? Below 3.00 is unable to recognize more than 4GB. The latest and greatest sees at most 8GB, I believe. If yours isn't at 3.90 M33-3, try installing it. If it is… then I'm off to do more research! ::sm-21.gif::

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #6 on: April 14, 2008, 06:03:41 AM »
my psp firmware is 3.90m33-3 and i have installed the 1.50 kernal add-on by dark alex and in that he said he upgraded the limit to 2tb, i do beleive it is the neo 2in1 and not the psp, but all suggestions are welcome

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #7 on: April 14, 2008, 06:08:30 AM »
I have a theory, but don't try it out until you get the OK from Dr.neo. I think that embedded wire right next to C4 connector is the thing, but I wouldn't cut it unless Dr.neo confirms. Of course, you do have ten…

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #8 on: April 14, 2008, 06:19:19 AM »
the one just left to it?

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #9 on: April 14, 2008, 10:10:44 AM »
I think so, yeah. But we should check with Dr.neo first. btw, which firmware rev allowed virtually unlimited storage? I remember reading it, but I wanted to read Dark_AleX's documentation on that. Isn't he the greatest?

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline sturmen

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • Fear me.
    • Sturmen's Site
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #10 on: April 14, 2008, 10:15:39 AM »
Found it in the 1.50 kernel (v2) for 3.90 readme. It said it lifted the limit for 1.50 kernel homebrew, but what about 3.XX? Do you think it's still capped at 8?

Buy from these websites!
DealExtreme or Play-Asia

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #11 on: April 14, 2008, 10:56:50 AM »
wouldn't think so seeing as sony has released the 16gb ms pro duo.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3827
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #12 on: April 14, 2008, 12:02:17 PM »
please take the PCB photo and uplaod, we will check it and give out the tips.
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #13 on: April 14, 2008, 12:17:58 PM »
here is the picture of it

Offline borissorib

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: neo 2in1 without 4gb limit line
« Reply #14 on: April 15, 2008, 01:23:41 PM »
i tried cuting the line that sturmen suggested and now it doesnt work at all, Dr.neo, can you tell me what to do please, i've noticed that there are other members in the same situation on this forum as i and i'm sure they all what answers too.