Author Topic: please a new menu for mk3 2006  (Read 15010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chrislenul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
please a new menu for mk3 2006
« on: September 14, 2006, 02:17:31 AM »
hi,

i'm very upset about all neoflash team because we paid for a linker (mk3 2006) and nobody in this team is able to make us a new menu for all new NDS games!!!!!!!

why there are working only on the neo2 or mk4 or other linker's program!!!! why!!!

please we paid for the linker we deserve a new menu for our mk3!!!!

please Dr Neo please!!!!!!

thanks...
« Last Edit: September 14, 2006, 02:20:24 AM by chrislenul »

Offline Madcat21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #1 on: September 19, 2006, 11:21:43 PM »
The Neo team don't do a ****ing thinks to help us.

We have give us money, we have buy their ****ing product, now they don't do anything for us, you can be sure that my future nds linker will not be a ****ing neo team product !

Exepct if they do a ****ing update !! :'( :'(

Offline flasmewifi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #2 on: September 23, 2006, 04:50:20 AM »
your totaly right

i couldnt agree more

 :) :-\ :'(

Offline totokan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #3 on: September 23, 2006, 10:44:32 PM »
A new menu will come out AFTER the SD menu for neo2, if I read the email correctly.

Offline Madcat21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #4 on: September 23, 2006, 11:00:43 PM »
After the Sd menu for neo2...

But why the neo team don't do anything for our us !

We have only one post on the board in a month, just stupid information like "The update will be released soon don't worry!"

I think the neo team think we will say nothing and buy their new product !

Offline totokan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #5 on: September 24, 2006, 06:59:27 PM »
Patience is always required here. They are too busy making the newer products that are exactly the same but in a different case. At least they have made a flash-cart for something other than DS, that is what makes me feel they aren't going nowhere. At the very least, menu 0.4 is the last stable one, and at least it exists.

Offline Madcat21

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #6 on: October 05, 2006, 04:12:22 AM »
Wait wait wait...::sm-01::
::sm-04:: New roms of nds games don't work with mk3...


Oh sorry everybody know that !...

Wait wait wait...::sm-01::


Offline Nisnor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #7 on: October 13, 2006, 12:32:30 AM »
And what about the MK2?...
I've got a MK2 with 512mb Flash card...End no one of the actual menu work on my hardware O_o  :-\ (The menu recognize my MK2 same as a MK3 O_o)

Sry for my bad english ^^

Offline totokan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #8 on: October 21, 2006, 07:31:18 PM »
NOW, we can complain, as the neo2 sd menu has been released and NO news of a new MK2/3 menu.

Offline Xaroxantu Zero

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
    • Zero M3 Creations
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #9 on: October 22, 2006, 11:37:46 AM »
Honestly, you would be better off to admit that you got jipped and save up to get a M3 Adapter or a DS-X. Even if a new menu software is released, it still won't work as well as its competitors.

Offline Knger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #10 on: November 03, 2006, 12:12:19 AM »
Hehe... my grand-grand children are going to be dead by the time "The Promised Menu" comes to God's People...

Maybe we all should do an Eric Cartman's freeze in time ::sm-03::

Offline mikeccc987

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #11 on: January 06, 2007, 07:53:44 AM »

Maybe we all should do an Eric Cartman's freeze in time ::sm-03::


Lol

Offline Lumpydoo

  • Neo-Newbie
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 63
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #12 on: January 07, 2007, 12:31:16 AM »
If the New Years 2007 neo2 menu promises were any indication, I wouldn't take MK2/3 menu promises so lightly.
:D

Offline gurlmp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #13 on: March 30, 2007, 03:08:46 AM »
 I spent  $230  for my neo max MK3 with 1G kingston SD  and i also got MK4 with a 512 mb flash cart for $80,  a mk1 with 1024 mb flash cart for $150  and i got the 512mb MK1 when it first cam out for about $250. Thats a total of over $700!!! and for what?
    With only about a 1 - 3% compatability (if that) rate with new NDS games, The  MK3 is a waste of time and money.

  so what did i do i? i got a supercard SD for $40 and every game works perfect!!!

Offline quintusds

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: please a new menu for mk3 2006
« Reply #14 on: April 12, 2007, 12:34:34 AM »
Wait wait wait...::sm-01::
::sm-04:: New roms of nds games don't work with mk3...


Oh sorry everybody know that !...

Wait wait wait...::sm-01::


well can't you just use the MK3's donor slot for the action replay then use the action replay to allow the use of new hacked AR games to run from the MK3's donor slot to makeup for MK3's overall incompatibility. Is this possible??? If not why???? If so how?????