Author Topic: MVS Magic Key 2013 not working  (Read 2812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline shinra85

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • NEO newbie
MVS Magic Key 2013 not working
« on: November 28, 2014, 03:52:36 PM »
Hello

Got my converter a few weeks ago, but the one MVS-cart I had wouldn't play. I only got a bunch of pink or dark blue squares on the screen. The red lamp on the converter was all red (but green with no cart in the converter).
Just got a new MVS-cart and tried it out, but it's the same deal; pink squares on screen.

What can I do about this? Do I need to return the converter? I spent alot of money on it, and it saddens me when it's not working.

I hope someone can help me with this

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3826
Re: MVS Magic Key 2013 not working
« Reply #1 on: November 29, 2014, 06:12:53 AM »
[1] please tell us what MVS carts you have try?
[2] and do you try to replace a new DC adapter? maybe is the power issue.
[3] please try to use alcohol to clean your MVS carts golden finger.maybe it's too dirty.
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......

Offline NardBasket

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • NEO newbie
Re: MVS Magic Key 2013 not working
« Reply #2 on: January 27, 2015, 09:22:29 PM »
I'm having this exact same issue with the Magic Key I just got yesterday- I plug in MVS games (one of which is brand new) and all I get is a glitchy green screen

Offline ElkinFencer10

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • NEO newbie
Re: MVS Magic Key 2013 not working
« Reply #3 on: March 28, 2015, 07:52:32 PM »
I'm having this exact same issue with the Magic Key I just got yesterday- I plug in MVS games (one of which is brand new) and all I get is a glitchy green screen
Yup, same here.  Already replaced my power adapter, and I'm still having the issue.

Offline Dr.neo

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3826
Re: MVS Magic Key 2013 not working
« Reply #4 on: March 30, 2015, 03:57:18 AM »
what MVS game is it? original or copy?
In my world,have 0 and 1 only ......Matrix World......