Author Topic: Uhhhm.. Does not work??  (Read 3430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dstop_games

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Uhhhm.. Does not work??
« on: May 02, 2005, 10:38:58 PM »
Okay I have a lot of questions..

First about the package:
Why I got an blue USB link and a usb slim loader lll?

2. How can I play games at the card(s)  ?

3. I have installed neo flash 0.8 at my computer, but when I put in Slim Loader lll I got an message 'New hardware found' but I have already installed neo flash 0.8.. when I open the program Neo Flash and I want to add roms it can't, I see 'can't find neo writer'..

Please Help Me!!!

Offline 00gly

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Uhhhm.. Does not work??
« Reply #1 on: May 02, 2005, 11:11:07 PM »
Ever think of reading the instructions?

Offline dstop_games

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Uhhhm.. Does not work??
« Reply #2 on: May 02, 2005, 11:16:09 PM »
'Funny',... NOT I have everything read when installing 0.8 but it does not work..

Please don't react when you can't help me  :-\

Offline Arakon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Uhhhm.. Does not work??
« Reply #3 on: May 03, 2005, 02:01:05 AM »
if you had read it, you'd know that you're supposed to point it to the install dir where the driver for the new hardware is, when it asks for the driver.

Offline dstop_games

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Uhhhm.. Does not work??
« Reply #4 on: May 03, 2005, 06:43:43 PM »
Yes and when Windows said 'New hardware found' I select C:\Neo bla bla\bla bla but it does not work when I start the program..

Offline Miqualke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
  • http://miqDS.free.fr
    • http://miqfile.free.fr
Re: Uhhhm.. Does not work??
« Reply #5 on: May 03, 2005, 07:55:15 PM »
try other usb port
rear one that are directly on the motherboard.
and try without cable extention