Author Topic: mk2 needed for my mario game GM  (Read 6490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline marioman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
mk2 needed for my mario game GM
« on: July 22, 2006, 06:15:35 PM »
Hi,
i am bizzi with a mario game for the ds...
but i need a mk2 set 2 continue...
my mario game called mario GM is a oldscool mario game but he will be gba compacteble 2 (i hope) i am bizzi with converting it 2 a .nds file...
hire are some screen shots:


and



that are just screen shots hire is the link 2 play it (it is a .axe file i am bizi with converting)

http://members.home.nl/jvenrooy/Mario%20GM.exe

Offline boblen

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1130
    • Aussie-Play.com
Re: mk2 needed for my mario game GM
« Reply #1 on: July 23, 2006, 02:13:55 PM »
Controls:
c = Jump
Left = Left
Right = Right
« Last Edit: July 23, 2006, 02:23:39 PM by boblen »

Offline Linkiboy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
Re: mk2 needed for my mario game GM
« Reply #2 on: July 23, 2006, 11:28:04 PM »
Hey... you do know that pretty much the only way to convert a game made in GameMaker would be to rewrite it over again? GameMaker(gamemaker.nl) has too much specific functions, but no way to see what they do so you could write it in C...

Offline marioman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: mk2 needed for my mario game GM
« Reply #3 on: July 24, 2006, 05:00:03 PM »
i know i know i am bizzi with that ...
but 1 need a mk2 tool set     :D

Offline loneguitarist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: mk2 needed for my mario game GM
« Reply #4 on: August 01, 2006, 01:57:44 AM »
So... you will basically have to write a whole game in C so the gamemaker Mario GM thing is kind of pointless...

 ::sm-16.gif::

Sounds like somebody is trying to get a free flash kit for their DS.

 :-\