Author Topic: Nike Air Max 90 te Koop  (Read 899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eaguee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • NEO newbie
Nike Air Max 90 te Koop
« on: June 11, 2020, 05:32:48 PM »
Paletten en materialen zijn, passend, waar het paar het meest uniek is met de constructie die in wezen omdraait en tonen die veel dichter bij de donkere uiteinden van het spectrum komen. Nike Air Max 90 Online Grijstinten omhullen de uiterlijke presentatie bijna volledig in schijnbaar vervaagde suède, nylon synthetisch materiaal, ripstop en nog veel meer, in contrast met een gedurfde neon oranje tint op de tong en door de swooshes en hielsteunen waarvan de iriserende finishpatronen met diamant lijnwerk.Online community The Basement, met wortels in alle sociale media, inclusief hun 81.000 leden tellende Facebook-groep, is geen onbekende in hun eigen Nike-samenwerkingen. Nike Air Max 90 Verkoop Met stijl in schoppen met goedgekeurde pasvormen die continu op hun eigen feed landen, volgt de groep nu eindelijk hun enorm populaire Dunk Lows met een opvallende kijk op Air Max 90 aangepast met verwijderbare swooshes. Met in totaal drie kleurstellingen onderweg en een kleine plagerij die alleen de hiel van de zwarte iteratie laat zien, is het paar dat als eerste het daglicht ziet een veel lichtere mix van grijze mist.

Nike zet de archiefreferenties van zijn Nike Air Max 90 te Koop voort, aangezien een onlangs opgedoken "Chlorophyll" -knik naar de Air Trainer 1 vergezeld gaat van een eerbetoon aan de ACG Air Escape. Het bovenwerk van deze Air Max 90 is bekleed met bruin, groenblauw en paars en is gemaakt van buitenvriendelijk leer en ripstop nylon in echte All Conditions Gear-mode. Tan wikkelt zich om de teen en gaat de zijwanden op, maar krijgt veel minder onroerend goed om te bedekken dan op zijn middenklasse muze uit de jaren 90.

Originele teal en paarse accenten komen naar voren op de Nike Air Max 90 Schoenen, die dit jaar 30 wordt, elk met zijn eigen rubberen oog. De vorstelijke tint komt alleen terug op subtiel gestreepte Swooshes-profielen, terwijl de aqua-kleur ook de branding op de middenvoet, tong en hiel animeert. Midnight Navy spatborden, net als de kenmerkende Air unit-omhullende cassettes en wafelzolen, verzachten de bovengenoemde flair, maar zoals typerend is geworden voor door ACG geïnspireerde lifestyle- en sportkledingmodellen, rondt de Hike Nike Man hangtag speels dit eerbetoon aan het verleden van The Swoosh af avontuurlijke inspanningen.

UNDEFEATED van Eddie Cruz en James Bond heeft een aantal van de meest memorabele Nike- en Jordan Brand-samenwerkingen aller tijden gecreëerd, en nu zijn de West Coast-gebaseerde schoenenmeesters en het Swoosh-merk weer aan het koken, want ze hebben een drie- pack met verse takes op de Nike Air Max 90 Heren/Dames onderweg. Hoewel officiële beelden van de samenwerking nog niet zijn onthuld (de foto's hierboven en hieronder zijn mock-ups), lijkt het alsof elk paar met zijn palet een drastisch andere richting op gaat. Er is een luchtige mix van platina- en zeiltinten, een ongetwijfeld levendige combinatie van zwart, antraciet en haastroze, en een blauw / grijs / paars paar dat heel goed zware retro-vibes kan uitstralen.

www.bestschoenen.com